Coachen in zelfvertrouwen

Van harte welkom op mijn site.
Wilt u aan uw zelfvertrouwen werken of zit u vast in uw huidige werksituatie? 
Dan help ik u graag verder.


Zelfvertrouwen en authenticiteit

Twijfelt u over uw eigen kunnen? Vergelijkt u vaak met andere personen? Lijkt het alsof u niet uw eigen leven leidt, maar dat van een ander?  Wilt u graag verandering in uw leven, maar weet u niet hoe? Wilt u meer in uw kracht staan, contact maken met uzelf en leren luisteren naar uw innerlijke stem en drijfveren? Wil u terug in uzelf geloven, zelfbewuster leven en mooie doelen bereiken?

Dan help ik u graag te (her)ontdekken wie u bent, wat u kan, wat uw talenten zijn en waar u energie van krijgt. Verder help ik u om authentiek te blijven, dicht bij uzelf te blijven ongeacht de omstandigheden. Door trouw te blijven aan uzelf, creëert u een solide basis voor gewenste veranderingen. Door niet meer in angst maar vanuit (zelf)vertrouwen te leven, zult u hier beter in slagen en meer van het leven kunnen genieten. 

Loopbaan

Zit u vast in uw huidige baan? Krijgt u geen energie van uw werk? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Of wilt u juist meer zelfvertrouwen krijgen in uw huidige job? Zoekt u een betere balans tussen uw werk- en privéleven? Zoekt u werk dat beter aansluit bij uw talenten? Maar lukt het niet om een volgende stap te zetten?

Dan help ik u graag bij het vinden van de baan die beter bij u past. Samen onderzoeken we wat energie van u vraagt en waar u energie van krijgt. Wat zijn uw talenten en bij welke banen passen deze het beste? Daarna bekijken we welke stappen u kunt zetten richting uw droombaan. Wilt u juist met meer zelfvertrouwen uw huidige werk blijven uitvoeren, dan gaan we daarmee aan de slag (zie hierboven).

Ik werk samen met een erkend loopbaancentrum, waardoor u gebruik kunt maken van de loopbaan-cheques van de VDAB.

Aanpak

Wilt u zich door mij laten coachen, dan starten we met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek maken we nader kennis met elkaar, legt u uw hulpvragen voor, bespreken we hoe ik u hiermee verder kan helpen en licht ik het vervolgtraject nader toe. Daarna starten we met het daadwerkelijke coachingstraject.

Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, gestructureerd en resultaatgericht. U als persoon staat daarbij centraal, met focus op uw sterke punten en talenten. Het vertellen over uw interne gedachten in een veilige omgeving, kan ervoor zorgen dat u meer inzicht in uzelf krijgt. We maken een profiel, wat verduidelijkt wie u bent en wat u wilt. Dit helpt bij het richting geven aan uw leven en het realiseren van uw dromen en wensen. U staat daarbij zelf aan het roer, vanuit zelfvertrouwen, IK-kracht en met positieve energie. Dat zal zijn invloed hebben op uw welzijn, job en vrije tijd.

Tijdens de coachingsgesprekken houd ik u regelmatig een spiegel voor, confronteer ik u op positieve en respectvolle wijze met uw eigen denk- en handelswijzen en hoe die wel of niet bijdragen aan de bij de intake vastgelegde doelen. Deze reflectie helpt u om vanuit nieuwe zelfinzichten tot een krachtiger zelfbeeld of nieuwe stappen in uw loopbaan te komen. Coaching is op deze manier een investering in uzelf, die bijdraagt aan uw eigen groei en ontwikkeling.

Door mijn werkervaring en vele coachingsgesprekken heb ik op bovenstaande wijze al vele personen mogen helpen op het vlak van zelfvertrouwen en carrière. Door verschillende jaren hoogopgeleide internationale profielen te hebben begeleid, kan ik ook Engelstalige trajecten aanbieden. 

Wie ik ben en wat ik doe staat verder uitgelegd op deze site. Ik hoop dat u met veel plezier deze informatie zult lezen. Bent u geïnteresseerd in een coachingstraject, dan kunt u altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvende intake.

Coachen in zelfvertrouwen