Coachen in zelfvertrouwen

Hallo, ik ben Caroline

Ik begeleid sinds 2014 werkzoekenden in hun zoektocht naar ander werk. Daarbij vertrek ik altijd vanuit u als persoon. Wie bent u, wat is uw achtergrond en wat zijn uw drijfveren. Vanuit uw kracht help ik u om eventuele belemmeringen te overwinnen, om zo de stap te kunnen zetten naar werk dat beter bij u past.

Daarnaast ben ik coach in zelfvertrouwen. We leven in een competitieve maatschappij, die veel van ons vraagt. Twijfelt u aan u zelf, dan help ik u graag uw zelfvertrouwen te herwinnen.

Als geaccrediteerd coach help ik u graag op weg om weer gelukkig(er) met uzelf te zijn, en vol trots te aanvaarden wie u bent en wat u kunt. Iedereen heeft namelijk het recht om zichzelf te zijn.


Wat heb ik te bieden?


Ik ben zelf lang zoekende geweest naar mijn unieke zelf en in mijn kracht staan. Ik heb dit diepgaand doorworsteld. Graag daag ik je uit om voor jezelf te kiezen en graag inspireer ik jou hierin. 

Ik heb de unieke combinatie van ratio en gevoel. Bij mij zal je snel op je gemak voelen omdat ik empathisch ben en graag wil luisteren naar je echte verhaal. Daarnaast ben ik analytisch en zet ik graag met jou alles op een rijtje zodat jij meer inzicht krijgt in jezelf en de onbewuste processen die lopen. En dit in volledige verbondenheid en vanuit zachtheid. Ik ben een echte doener en aanpakker. Wil je je probleem aanpakken dan krijg je van mij praktische tips en tools om hiermee aan de slag te gaan. Zowel op lange als korte termijn doelen. Verder ben ik een enorme verbinder. Ik verbind jou:

 • met jezelf: wie ben ik, wat zijn mijn talenten, wat zijn mijn waarden, wat zijn mijn dromen
 • met je netwerk
 • met lotgenoten in workshops
Ik werk op verschillende niveau's en lagen:

 • lichamelijke: hoe goed zit je in je lichaam? Straal je zelfvertrouwen uit? Hoe voelt je uitstraling aan? Voel je je gezond?
 • rationele: jouw persoonlijkheid, je ego, jouw gedachtengang, jouw overtuigingen en drijfveren
 • emotionele: je emoties: Voel je deze in je lichaam? Voel je deze (on) bewust en hoe verwerk je deze in je lichaam?
 • energetisch : jouw charisma, je energie,  je zelfbewustzijn 
 • spiritueel:  jouw missie, jouw pad, jouw toegevoegde waarde in de wereld, verbondenheid, oordeelloosheid

Bij het werken aan zelfvertrouwen gaan deze 5 lagen hand in hand. Het ene is met het andere verbonden. Het wil niet zeggen dat we aan alles gaan werken. Iedereen heeft zijn eigen toegangspoort waarin we kunnen toetreden, die voor jouw aangenaam voelt. Wens je krachtig en vol zelfvertrouwen aanwezig te zijn, dan zal je op alle 5 deze lagen werken.

Ik heb zelf verschillende tools ontwikkeld uit mijn loopbaan en privéleven die ik heel flexibel kan inzetten naargelang jouw noden en wensen.


Mijn sterke punten

Empathisch * analytisch & strategisch denkvermogen * in staat om ingewikkeldheden te vertalen naar toegankelijke en praktische informatie * pro-actief & creatief * gericht op verbondenheid, samen-werking en positiviteit * faciliteert groei van zelfbewustzijn en eigen kracht * stimuleert het ontdekken en volgen van je eigen pad * mentor, motivator en inspirator * hoogsensitief * kennis van de yoga filosofie * geeft structuur * out of the box denken * ondersteunt bij veranderingsprocessen * uitgebreid netwerk * kennis van de arbeidsmarkt * doelen realiseren met een praktisch plan op korte en/ of lange termijn.

Studies

 • 1999-2003  Master Handelswetenschappen/Internationale Betrekkingen - EHSAL, Brussel
 • 2012-2017   Opleiding tot yoga docent en yoga filosofie - Yoga Niketan, Mechelen
 • 2014               NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) - Your Coach, Gent
 • 2011                Acceptance and Commitment Therapie ( ACT Academie)
 • 2011-2012.   Mindfullness bij Edel Maex (Leven in de Maalstroom)  en David de Wulf 
 • 2020-2022  Coaching en Counselling - Academie voor Coaching & Counselling, Rotterdam
 • 2023               Leidinggevend coachen (I-mens)

Kwaliteit van werken

Ik ben een erkend registercoach bij LVSC en volg jaarlijkse vormingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Verder ben ik in het kader van kwaliteitsbewaking aangesloten bij een intervisiegroep. Daarnaast doe ik regelmatig aan supervisie om te reflecteren op mijn eigen handelen. 

Ik sta op de website www.ikzoekhulp.be, www. vind-een-coach.be hier kan je mijn profiel raadplegen.

Coachen in zelfvertrouwen